【文献】在肿瘤中多能巨噬细胞抑制cytokine-1的多样化分子机制
2010-11-21 09:58   发布范围:公开

Secreted MIC-1 cytokine constitutes a new potential biomarker and therapeutic target of great clinical interest for the development of novel diagnostic and prognostic methods and/or cancer treatment against numerous metastatic, recurrent, and lethal cancers.

附件【1.pdf已下载